tiistai 11. syyskuuta 2012

Jogurttikakku


Tämä mehevä kuivakakku on helppo ja nopea tehdä. Kakku on jääkaappikylmänä parhaimmillaan. Vaihtelemalla taikinaan erimakuisia jogurtteja, ohjeella saa monta eri makuista kakkua! Tällä kertaa itse tein sitruunarahkasta sekä vaniljajogurtista. :)
                                             ***
                                  5dl vehnäjauhoja
                                      3dl sokeria
                                      1tl soodaa
                                  1tl vaniljasokeria
                         3dl mustikkajogurttia tai esim.
                 1prk sitruunarahkaa + reilu 1dl vaniljajogurttia
                                     2 munaa
                                 200g voisulaa

- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada voideltuun, korppujauhoitettuun vuokaan. Paista 175 asteessa n.45min.

                                         
                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti